stap 1 van 5

Kies product

Kies formaat

Staand of liggend

Kies collage-vorm

Achtergrondkleur

Roteren

Kies een andere foto

Kleur

Zwart/Wit

Sepia

Terug

Prijs € 4 excl. verzendkosten

Uitleg

Wat leuk dat je de tijd neemt om een collage te maken in ons nieuwe collagesysteem! Leef je uit en gebruik je creativiteit om een geweldige collage te maken.

LET OP! Bij een collage op canvas zal er altijd een kleine rand op de voorzijde van het doek zichtbaar blijven. Dit is om de collage mooi op het canvas te kunnen plaatsen. De kleur van de rand kun je zelf bepalen. Mocht je vragen hebben over de werking van het systeem dan vind je hieronder de uitleg.

Product kiezen

Kies hier het gewenste product waarop je de collage wilt maken. Je kan kiezen uit een canvas doek, foto op aluminium, foto op Forex, fotolijst, poster, foto op plexiglas of HD Metal.

Formaat kiezen

Kies het gewenste formaat voor het product wat je hebt gekozen.

Staand of Liggend

Je kunt ervoor kiezen om de collage staand of liggend te maken.

Collage-vorm kiezen

Je kan kiezen uit verschillende vormen. Een normale collage van gelijke foto's, collage met één grote foto in het midden, grote foto boven en kleine foto's onder, etc. etc.

Achtergrondkleur

Wil je een andere achtergrondkleur? Klik dan op het vakje 'Achtergrondkleur' om je gewenste kleur te kiezen. Heb je een kleur gekozen, dan kan het verstandig zijn de code te bewaren voor eventueel een volgende order. De achtergrondkleur is dan altijd exact hetzelfde.

Upload de foto's

Om een foto te uploaden klik je op de camera-knop in de vakjes. Je kunt foto's toevoegen van je computer. Ook kan je meerdere foto's tegelijk selecteren zodat de collage zich in één keer vult. Uiteraard kan je foto's verschuiven en op de gewenste plaats zetten.

Maak de collage precies zoals jij hem wilt

Zodra je alle foto's hebt toegevoegd kun je ze inzoomen, draaien, verplaatsen en de kleur bepalen van je ontwerp. Net zolang totdat de collage precies is zoals jij het wilt in jouw persoonlijke stijl!

Als je klaar bent met het ontwerpen en je bent helemaal tevreden dan kun je de collage afronden door op het knopje 'Volgende' te drukken. Let op: daarna kun je de collage niet meer veranderen.

Verstuur
Lieve kat Tom met feestmuts