Herinneringen Op Linnen heet vanaf nu ! Klik hier voor meer informatie.

Over ons

Custtom... wat begon met een foto op canvas

In 2004 kwamen wij op het idee om foto's op canvas te gaan aanbieden. Speciaal voor jou gemaakt van jouw dierbaarste foto. In die tijd was het bedrukken van canvas nieuw en wij hadden nooit kunnen dromen dat dit na 15 jaar is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf waar wij enorm trots op zijn! Vol liefde en passie hebben we al die jaren jouw canvas foto met veel zorg en een obsessie voor kwaliteit afgedrukt en gemaakt. Klaar om aan jouw muur te pronken. Inmiddels hebben wij in Nederland en Europa meer dan 5 miljoen canvasdoeken verkocht. Wij zijn dan ook ontzettend dankbaar dat zoveel klanten ons hebben gevonden en ons het vertrouwen hebben gegeven om hun mooiste foto op canvas te laten drukken!

Inmiddels doen wij veel meer dan alleen een foto op canvas.

Nu, anno 2024, kan je naast een foto op canvas bij ons terecht voor diverse toffe en creatieve printproducten waarop we jouw foto of ontwerp kunnen afdrukken. Bijvoorbeeld HD Metal, wat zo ongelofelijk mooi is dat je het met je eigen ogen moet zien om te geloven. HD Metal, ook wel chromaluxe genoemd, heeft een ongekende kleurweergave en geeft haarscherpe afdrukken.

Of wat dacht je van het gemak van een fotolijst met je foto er al in? Nooit meer zelf passen, meten en knippen, maar meteen klaar om op te hangen. Onze foto lijsten zijn verkrijgbaar in diverse hippe kleuren en uitvoeringen.

Ook leuk zijn onze foto's op vurenhout voor een warme en robuuste uitstraling. Onze posters zijn er voor het moment dat je snel, mega-goedkoop en tijdelijk een wanddecoratie zoekt. Perfect voor verjaardagen en andere feesten!

Waarom bestel je een fotoproduct bij Custtom.nl?

  • We bieden je altijd de laagste-prijs-garantie zonder kwaliteitsverlies!
  • Als beste beoordeeld door onze klanten met een 9.9!
  • Snelste bezorging van Nederland! Je ontvangt je bestelling indien gewenst binnen 1 dag!
  • Wij leveren alle producten altijd met een GRATIS ophangsysteem en klaar om direct te gebruiken!
  • Niet goed? Dan krijg je altijd je geld terug. Geen gezeur!

Het team van Custtom

Met een gezellig, jong en zo nu en dan knotsgek team van professionals staan wij met enorm veel plezier voor je klaar om jouw canvas foto of één van onze andere fotoproducten te maken. Wij werken keihard om elke dag alle bestellingen in recordtijden te versturen. Niemand houdt tenslotte van wachten! Kwaliteit en service vinden wij het belangrijkste wat er is. Niks is ons te gek en wij zullen je altijd perfect helpen, adviseren of jouw problemen oplossen. Jij moet 100% tevreden zijn met jouw aankoop, pas dan zijn wij dat ook!

Wij werken in totaal met 53 mensen uit alle windstreken. Dit zijn de mensen van de afdeling klantenservice, of zoals wij het zelf noemen, de afdeling klantengeluk! Met deze mensen zul je het meest contact hebben, zijn het geen kanjers? ;)

+31 (0) 348 473984

9:00 tot 12:00 uur

12:30 tot 17:00 uur

service@custtom.nl
Bastiaan

Bastiaan

Janus

Janus

Kasia

Kasia

Mark

Mark

Marthe

Marthe

Marissa

Marissa

Anne-Sophie

Anne-Sophie

Amco

Amco

Kaylee

Kaylee

Laurens

Laurens

Margit

Margit

Julia

Julia

Wouter

Wouter

Verstuur
Lieve kat Tom met feestmuts
Bastiaan

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Janus

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Janus, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kasia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kasia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Mark

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Mark, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marthe

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marthe, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marissa

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marissa, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Anne-Sophie

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Anne-Sophie, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Amco

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kaylee

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kaylee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Laurens

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Laurens, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Margit

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Margit, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Julia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Julia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Wouter

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!