Herinneringen Op Linnen heet vanaf nu ! Klik hier voor meer informatie.

Terug

Een foto op canvas in je woonkamer

Uiteraard is de woonkamer dé plek om je foto op canvas op te hangen. Of het nu een foto van je kinderen is, een mooie vakantiefoto of je persoonlijke kunstwerk, de woonkamer is de ideale plek. Hier breng je tenslotte de meeste tijd door met je vrienden of dierbaren.

Het lijkt misschien simpel: Gat boren en ophangen. Maar toch hebben we een paar uitstekende tips om je canvas zo goed mogelijk op te hangen in je woonkamer zodat je er zo lang mogelijk van kan genieten en je hart een sprongetje maakt van geluk als je er naar kijkt. Want dat is precies wat jouw foto op canvas in jouw huiskamer moet doen!

1. Hoe groter hoe beter

Hoe groter, hoe indrukwekkender. Een groot canvas doek is een echte eyecatcher in je woonkamer. Het canvas moet je muur goed opvullen. Wees niet bang om een extra grote formaat op te hangen. De fout wordt snel gemaakt om een te klein formaat canvas op te hangen op een grote lege muur. Onderstaand zie je 2 voorbeelden hiervan. Zeg nou zelf welke zou jij ophangen in woonkamer?

Canvas print aan de wand groot Canvas print aan de wand klein

2. Hang je canvas doek niet te hoog

Een canvas doek kan beter te laag dan te hoog hangen. Hang je het doek te hoog dan geeft dit vaak een onprettig gevoel. Het benadrukt de hoogte van je huiskamer en geeft een ongezellige sfeer. Iets lager op ooghoogte is de beste plek. We raden je dan ook aan het canvas doek eerst goed op diverse hoogtes vast te houden alvorens de definitieve hoogte te bepalen.

Foto op canvas correct opgehangen Foto op canvas te hoog opgehangen

3. Hang je canvas niet standaard boven je bank maar probeer eens iets anders

De meeste voor de hand liggend plek om je foto op canvas op te hangen is boven de bank. Maar er zijn ook hele mooie andere plekken in je woonkamer om je doek op te hangen. Bijvoorbeeld naast je bank; dit geeft vaak een hele leuke en ruimtelijke sfeer. Vooral als je voor een groot formaat canvas kiest welke de hele muur bedekt.

Fotoprint boven de bank Fotoprint naast de bank

Hopelijk heb je iets aan deze 3 praktische tips en mocht je nog vragen hebben of op zoek zijn naar een goed advies dan horen wij dat graag. Met veel plezier helpen we je om jouw foto zo mooi mogelijk op canvas te laten pronken in je woonkamer!

Aan de slag!
Verstuur
Lieve kat Tom met feestmuts
Bastiaan

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Janus

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Janus, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kasia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kasia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Mark

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Mark, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marthe

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marthe, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marissa

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marissa, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Anne-Sophie

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Anne-Sophie, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Amco

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kaylee

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kaylee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Laurens

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Laurens, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Margit

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Margit, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Julia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Julia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Wouter

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!