Herinneringen Op Linnen heet vanaf nu ! Klik hier voor meer informatie.

Nooit meer boren, maar eenvoudig op je muur plakken!

Geschikt voor alle muren! Ook voor grove muren, behang, etc.

Geleverd met een GRATIS magnetisch ophangsysteem.

Magnetisch te verschuiven en te verwisselen wanneer jij dat wilt!

Geleverd met een gratis afstandhouder om makkelijk en kaarsrecht op te hangen.

5 sterren
Uitstekend 4.9 uit 5! Op basis van 12273 beoordelingen

Standaard levering

4 werkdagen

Spoed-service

1 werkdag

Leverbaar in 8 kleuren!

Zwart en Wit

Frames Zwart en Wit

Leverbaar in 8 kleuren!

Neon Roze, Turquoise & Lime Groen

Frames Neon Roze, Turquoise & Lime Groen

Leverbaar in 8 kleuren!

Donker Taupe, Taupe & Licht Taupe

Frames Donker Taupe, Taupe & Licht Taupe

Klantenreacties

In eerste instantie was de foto niet…

In eerste instantie was de foto niet geschikt voor het voor mij gewenste formaat,maar zij waren zo behulpzaam dat het toch gerealiseerd kon worden. Ik heb er al heel vaak en jaren geleden al bestellingen gedaan in vollle tevredenheid,topbedrijf!!

Karin

lees review

Mega goed geholpen

Wat ben ik geweldig geholpen! De eerste foto die ik opstuurt gaf niet het gewenste resultaat en ze hebben mij gelijk gemaild en gebeld. Na de derde foto was het raak en kon het geprint worden. Door de spoedbestelling had ik het een dag later al in huis. Ik ben onwijs blij met de uitkomst en wat een fijn bedrijf!! Ik ga hier vaker canvasdoeken bestellen!!

amy kuil

lees review

Zeer tevreden mooie canvassen en…

Zeer tevreden mooie canvassen en fantastische service!!!

Karin

lees review

snel en goed

snel en goed

Jp. Schuermans

lees review

Prachtig afscheidscadeau

Wat een feestje om de stapel van 40 portretten op canvas te ontvangen. Echt mooi! En ook fijn dat elk portret in een eigen doosje zit. Het is erg mooi om cadeau te geven aan alle bewoners van de zorginstelling waar ik afscheid ga nemen. Ook de afgedrukte perspex foto's zijn prachtig. Ik heb gelijk een extra serie besteld met mijn favoriete foto's. Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid.

Hanneke

lees review

Super goede service

Hele mooie hexagon besteld. Kreeg ik 2 weken na de bestelling een mail dat ze op dat moment een actie hadden 50% korting. Ik baalde hier erg van. Mail gestuurd naar de klantenservice, snelle reactie gekregen en alsnog de 50% korting! Wat een top service zeg. Helemaal blij!

Margot

lees review

Zeer klantvriendelijk en vlotte…

Zeer klantvriendelijk en vlotte service! Bij het uploaden bleek de kwaliteit van mijn foto's niet goed. Geen moeite was jullie te veel om dit probleem op te lossen. Dankjewel!

Liesbeth

lees review

Makkelijk te maken

Makkelijk te bestellen, makkelijke te maken en het ziet er supergoed uit.

Mandy

lees review

Zeer mooie frames, eenvoudig te bevestigen.

Heel blij met deze mooie frames. Eenvoudig programma en door de handige tool die meegeleverd wordt kan je alles perfect en simpel op de muur plakken. Door de magneet kan je zelfs foto's wisselen. Goede kwaliteit! Ik heb echt een sierraad op de muur.

Karin

lees review

PRACHTIG ZIET HET ERUIT

PRACHTIG ZIET HET ERUIT

Tinka Burgers

lees review
CusttomFrames
Custtom
Frames®
Nu vanaf maar € 5,95 per stuk
Uitstekend 4.9 uit 5!
5 sterren
12273 beoordelingen

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van Frames®?

  Onze levertijd is 4 werkdagen. Of kies voor onze spoedservice en dan leveren wij binnen 1 dag!

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  Onze verzendkosten bedragen € 5,95 per bestelling.

 • Van welk materiaal zijn Frames® gemaakt?

  Frames® zijn lichtgewicht fotolijsten gemaakt van kunststof van 20 x 20 cm.

 • Hoe dik zijn Frames®?

  Frames® zijn maar liefst 2 cm dik!

 • Hoe groot zijn Frames®?

  De Frames® zijn 20 x 20 cm en 2 cm dik.

 • Hoe hang ik mijn Frames® op?

  Je plakt jouw Frames® supermakkelijk op. Je bepaalt eerst waar je jouw eerste CusttomFrame® wilt plaatsen. Zorg dat de ondergrond stof- en vetvrij is. Vervolgens verwijder je het papiertje van de plakker. Druk de CusttomFrame® stevig aan. Hangt jouw CusttomFrame® niet helemaal recht? Geen probleem, door het magnetische ophangsysteem kan je het frame makkelijk verschuiven totdat deze kaarsrecht hangt.

 • Kan ik mijn Frames® gemakkelijk verwisselen?

  Jazeker, door het slimme magnetische ophangsysteem kan je jouw Frames® in een handomdraai verschuiven en verwisselen wanneer jij dit wilt.

 • Hoe maak ik mijn Frames® schoon?

  De Frames® maak je eenvoudig schoon met een zachte en licht-vochtige doek.

 • Zijn Frames® geschikt om buiten op te hangen?

  Frames® kunnen prima buiten opgehangen worden. Let er wel op dat Frames® door de invloed van het weer sneller kunnen slijten.

Verstuur
Lieve kat Tom met feestmuts
Bastiaan

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Janus

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Janus, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kasia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kasia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Mark

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Mark, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marthe

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marthe, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marissa

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marissa, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Anne-Sophie

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Anne-Sophie, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Amco

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kaylee

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kaylee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Laurens

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Laurens, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Margit

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Margit, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Julia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Julia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Wouter

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Custtom. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!